Debate oko „antinutrijenata“: Da li su paradajz, paprika i patlidžan stvarno opasni po zdravlje?
Porodica biljaka čiji su predstavnici vrlo zastupljeni u ljudskoj ishrani su tzv. „noćurke“, gde spadaju paradajz, paprika, patlidžan i krompir. Ukoliko pratite sadržaje o zdravlju na društvenim mrežama vrlo je verovatno da ste primetili sve više postova o navodnim opasnostima koje vam prete ako konzumirate ove vrste povrća
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Eto!
Dzabe svo trabunjanje! Najopasnije po zdravlje je sro se rodis, jer onad svakako moras da umres!
Zoran
Ajde pametnjakovići ne lupetajte više i pustite nas da jedemo šta hoćemo i volimo, za 70 god sam pojeo tone paradajza, paprika , patlidžana i krompira i pucam od zdravlja ako su te namirnice štetne niko vas ne bije pi ušima da ih jedete, a nad ostavite na miru više sa tim glupostima.