Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Društvene mreže
Reč stručnjaka
Stavovi
Zašto su po nekim „stručnjacima“ biciklisti (i vegani) loši za ekonomiju?
Najmoćnije povrće za zdravlje mozga kako starimo: Jedite ga svakoga dana, kaže nauka
Namirnice koje deluju bezazleno, a dugoročno prave najveću štetu: Nutricionisti upozoravaju na ove izbore
Ovaj sastojak iz kakaa utiče na zdravlje ćelija i biološko starenje: Naučnici otkrivaju njegov potencijal
Neki ga obožavaju, nekima izaziva gađenje: Odnos prema ovom povrću ima veze sa genima, evo i kako
Sitna mikroplastika u hrani i vodi povezuje se sa hormonskim disbalansom: Šta su pokazala nova istraživanja
4 najveće zablude o dijabetesu tip 2: Po čuvenoj autorki i dijeteričarki Brendi Dejvis
Zašto potrošači izbegavaju hranu sa oznakom “vegan”, a rado kupuju veganske slatkiše?
Kafa sa ekstraktom gljiva osvaja svet, ali nauka još nema odgovor na sva obećanja proizvođača
Zatvor i svakodnevna ishrana: Novo istraživanje otkriva koji obrasci olakšavaju varenje, a koji ga otežavaju
Otkrivena tajna anti-vegan fabrike komentara: Ko stoji iza lažnih priča i manipulacija na internetu
Zašto stručnjaci tvrde da je 90% serotonina povezano sa crevima i kako hrana menja naše raspoloženje
Da li je moguće unaprediti zlatni standard ishrane? Veganski mediteranski model donosi iznenađenja
Da li mleko blokira antioksidanse bobičastog voća? Nauka izgleda kaže - da!
Bez brojanja kalorija i komplikovanih planova: Jednostavne promene u ishrani daju vidljive rezultate
Novi uznemirujući fast food trend: Da li biste probali giros od hobotnice?
Naučnici otkrili: 500 ml soka od pomorandže dnevno utiče na holesterol, šećer i upalne procese
Ishrana bogata prerađenim namirnicama i zasićenim mastima ubrzava starenje mozga: Evo rezultata nove studije
Koliko je bezbedno koristiti proteinski prah svakodnevno i na šta treba obratiti pažnju
Voda, kafa i čaj: Naučnici otkrili idealnu kombinaciju napitaka za niži rizik od smrtnosti
Nova studija otkriva: Žene koje biraju kvalitetne ugljene hidrate imaju do 37% veće šanse za zdravo starenje
1
2
3
4
5
6
7