Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Društvene mreže
Reč stručnjaka
Reč stručnjaka
Veštačka inteligencija kao savetnik za ishranu: Da li možemo verovati ChatGPT-u kada je zdravlje u pitanju?
Tri najefikasnije dijete protiv dijabetesa tipa 2: Novo istraživanje otkriva moć biljnih namirnica
Br. 1 nutrijent protiv srčanog udara: Ova kardiološkinja jede čak 90 g vlakana dnevno!
Studija otkrila: Samo jedan trening pomaže telu da spreči povratak raka i poboljša oporavak
Nova studija otkriva: 11 biljnih namirnica dnevno smanjuje rizik od bolesti i poboljšava metaboličko zdravlje
Da li zeleni čaj i beli luk zaista mogu uticati na naše gene i produžiti životni vek? Evo šta kaže nauka
Da li je svaka prerađena hrana loša: Nauka otkriva šta treba izbegavati, a šta ne
Kokosovo ulje i zdravlje: Upozorenja naučnika o rizicima i koliko ga smemo unositi
Šta nas povezuje sa labradorima (osim ljubavi)? Gen za gojaznost, kažu naučnici
Kako loše navike ujutru sabotiraju vaš ceo dan: Jutarnja rutina je ključna za dobru energiju tokom dana
Efikasni prirodni načini da se snizi krvni pritisak: A nije smanjivanje unosa soli
Popularni zaslađivač može vas naterati da jedete više: Sukraloza zbunjuje mozak i pojačava glad
Mogu li deca rasti zdravo na biljnoj ishrani? Nauka kaže DA, ali uz određene uslove
Ako patite od nadimanja, gasova i grčeva dovoljno je da promenite samo jednu stvar u toku jela: Ovo je spas
Stalno na dijeti, a kilogrami se vraćaju: Možda nije rešenje restrikcija, već intuitivan odnos prema hrani
Istina o dijetalnim gaziranim napicima: Ne sadrže šećer, ali mogu li ugroziti vaše zdravlje?
Ova jednostavna navika za stolom menja sve: Nauka otkriva kako svesno jedenje vodi ka zdravijoj ishrani
Pijte limunadu svakog dana za mršavljenje: Jedan od trendova sa društvenih mreža odobren od strane stručnjaka
Trenutni efekti alkohola na organizam: Saveti doktora za zaštitu probave i imuniteta
Uz ova 2 jednostavna pravila mršavite jedući velike količine hrane: Nauka dokazala
Mesne prerađevine i rizik od raka: Kolika je bezbedna količina za konzumaciju?
1
2
3