Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Ljudi i događaji
Gastronomija
Ekologija
Vesti
Ilon Mask se javno obrukao: Ne zna osnovne stvari o klimatskim promenama
Da li VEGANI mogu da budu GURMANI? Na ovo pitanje odgovaramo u našoj emisiji "Plant based kitchen talk"
Verovali ili ne: Veliki broj muškaraca bi se radije odrekao 10 godina života nego ovoga…
Pobeda za biljna mleka: Starbaks ukida dodatnu naplatu ovih vrsta mleka u kafi
Kakav car: Poznati francuski šef pravi file tune od cvekle, a lososa od šargarepe
Milioni života nestaju u tajnosti: Redovna praksa koja se brižljivo krije od potrošača
Poraz mesnog lobija na sudu EU: Dozvoljeno davanje "mesnih" naziva biljnim proizvodima
Ljubitelji mesa i vegani uživali zajedno u biljnoj hrani: Plant based tranzicija u Srbiji
Šta to Grci jedu za dugovečnost: Otkrivamo bogatu tradiciju pripreme jela od povrća
Ništa prodavnica, ovaj čovek sam proizvodi svu hranu: Koliko zemlje i rada je potrebno?
Za zatvaranje stočarskih farmi EU odobrila Holandiji 700 mil. za odštetu farmerima
Folksvagen konačno najavio: Uskoro u vozilima inovativna veganska koža od konoplje
Zvuči neverovatno: Kako jedan Englez pravi savršenu gibanicu, i to posnu!
Skandal: Starbaks zaradio milijardu dolara naplaćujući dodatno za biljno mleko u kafi
„Igre gladi“: Neki od sportista kukaju da na Olimpijadi ne dobijaju dovoljno mesa
U Parizu više biljne hrane za sportiste i goste: Ambiciozni klimatski ciljevi Olimpijade
Lažno humanizovanje proizvoda: Potrošači žrtve sve češće marketinške prakse
Danska na čelu tranzicije: Prva uvodi poreze na karbonske emisije za poljoprivredu
Male tajne Dalekog istoka: Zašto Japanci imaju manje gojaznih čak i od Burkine Faso?
Planeta i zdravlje u krizi: Da li nam prete poljoprivredni porezi na karbonske emisije?
Kako će izgledati mesare budućnosti: Potrošači u Francuskoj uveriće se ovih dana
1
2