Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Ljudi i događaji
Gastronomija
Ekologija
Gastronomija
Putujete u Grčku, a preferirate biljnu hranu: Vodič za najukusnije letovanje
Ovo je budućnost sira: Biljni sirevi više nisu imitacija, već carstvo inovacija
Najpoznatiji kečap sada sadrži 35% više paradajza i 0% šećera: Hajnc lansirao zdraviju verziju koja obećava
Prvi britanski vege šef sa Mišelinovom zvezdicom: Ova čuda servira na meniju
Biljno mleko od semenki lubenice menja pravila igre: Manje vode, više hranljivih sastojaka
Slovenci na čelu inovacija biljnog "mesa": Lansirali realističnu „svinjetinu“ u komadu
Doktorka Mašić je vegan već 8 godina, a nama je objasnila zašto svaki dan treba da jedemo TOFU
Proizvode sir od semenki dinje: Sve neverovatnije inovacije u proizvodnji hrane
Kreirao 7 različitih restorana, a ni jedan ne služi meso: Kulinarski izazov bez premca
Daniela odgaja decu na veganskoj ishrani, a nama je otkrila recept za karbonaru bez slaninice: Preukusna je!
Fajn dajning budućnosti: Zavirimo iza scene najpoznatijeg plant based restorana na svetu
„Srećna Krava“ objavila listu top 10 gradova na svetu sa najboljom ponudom vege hrane
Testo nije neprijatelj: Zašto postojbina pice i paste nije najdeblja nacija u Evropi?
Da li VEGANI mogu da budu GURMANI? Na ovo pitanje odgovaramo u našoj emisiji "Plant based kitchen talk"
Kakav car: Poznati francuski šef pravi file tune od cvekle, a lososa od šargarepe
Šta to Grci jedu za dugovečnost: Otkrivamo bogatu tradiciju pripreme jela od povrća
Zvuči neverovatno: Kako jedan Englez pravi savršenu gibanicu, i to posnu!
U Parizu više biljne hrane za sportiste i goste: Ambiciozni klimatski ciljevi Olimpijade
Mesto posebne energije: Šta ste propustili, ako niste posetili Srpski Vege Festival
Ups! Sir proizveden pomoću veštačke inteligencije ocenjen boljim od tradicionalne verzije
Oborili nas s nogu: Jedan restoran na Jadranu ima hranu kakvu nigde nećete naći