• 0
 ≫ 

"Šaflovanjem" do pobede u Melburnu?

 ≫ 

Mladi italijanski teniser Janik Siner ove godine je na Australian Open-u prekinuo dugogodišnju dominaciju Novaka Đokovića. Za ludu atmosferu među Janikovim fanovima bio je zadužen i poznati party majstor, rnb muzičar i reper poznat po "šaflovanju".

  • 0
Janik Siner Foto: AP/Tanjug

Svi smo sa pažnjom pratili ovogodišnji Australijan Open i našeg Novaka Đokovića, čiju je višegodišnju vladavinu na ovom turniru, na našu žalost, prekinuo mladi Italijan Janik Siner. Ali da se vratimo naslovu priče i da se podsetimo šta to beše "šaflovanje" i  kakve to veze ima sa pobedom ovog mladog igrača u Melburnu?

Siner ima vrlo simpatičan klub vernih fan-ova pod imenom „Carota boys“, čiji naziv verovatno ima veze sa jarko narandžastom bojom kose mladog tenisera, koja asocira na šargarepu (carrot). Pripadnici fan kluba, koji prate svog ljubimca obučeni u kostime u obliku šargarepe, imali su ove godine u Melburnu puno razloga za slavlje. A to slavlje je na svoj urnebesan način uveličao i poznati rnb muzičar, reper i DJ Redfoo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nancy Leiviska (@momfoo)
Redfoo je bio na vrhuncu popularnosti pre 10-ak godina sa svetskim hitom „Sexy and I know it“ i parti numerom sa zaraznim refrenom „Everyone is shuffling“ i karakterističnim plesom.

Poznato je, inače, da je Redfoo vatreni obožavalac tenisa, pa je čest gost na tribinama poznatih turnira širom sveta. A gde je Redfoo tu je i dobro raspoloženje. Na Australijen Open-u je privukao veliku pažnju kada je sa klubom fan-ova Janika Sinera odigrao pobednički ples sa sve „šaflovanjem“, koje je njegov plesni zaštitni znak.Kako su se Carotaboys- i pokazali u "šaflovanju" procenitie sami na videu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Carota Boys 🥕🇮🇹 - Sinner’s fans (@carotaboys)

Plant based stil života poznatog DJ-a

Većini sigurno nije poznato da je popularni Redfoo pobornik plant based ishrane, poput našeg šampiona Novaka Đokovića. Na svojim nalozima na društvenim mrežama Redfoo često, u svom opušteno-otkačenom maniru, promoviše plant based stil života i njegove zdravstvene benefite. Osim toga, neretko potpuno besplatno reklamira male plant based biznise.

Tako je i tokom svog boravka u Australiji iskoristio priliku da pomogne jednom lokalnom kafiću da promoviše na društvenim mrežama jedan neverovatan plant based tost sendvič. Kakvo „čudo“ se se dešava sa onima koji pojedu taj sendvič, Redfoo je podelio sa pratiocima na društvenim mrežama:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MR. SUMMIT (@mrsummitcafe)

Vlasnici kafića "upozoravaju" da njihov vegan frendli Redfoo tost sendvič može izazvati simptome prekomernog partijanja i svakodnevnog "šaflovanja", a zavisnost je zagarantovana. Inače, ovaj tost sendvič, napravljen po ukusu Redfoo-a, sadrži veganski čedar sir, vegansku mocarelu, avokado, paradajz bivolje srce i semenke susama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Plantbased.rs Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari