Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Tema: plant based
Kako da napravite posni slatki rolat bez pečenja: Recept bez šećera, mleka i jaja za svaku priliku
Kako pravilno koristiti lanene semenke: Razlika između celih, mlevenih i ulja za maksimalnu korist
Broj restorana bez mesa u Kini se utrostručio: Kako edukacija i cena oblikuju prehrambene navike
Bezalkoholno kuvano vino sa narom i kupinama: Zimski napitak pun boja, aroma i prirodne slatkoće
Ovo ulje poboljšava apsorpciju vitamina i štiti oči: Idealan izbor za visoke temperature i svakodnevnu ishranu
Ova kremasta krompir čorba bez mesa menja pravila domaće kuhinje: Savršeno ukusna i kremasta
Ozempik lakše skida kilograme, ali i nutrijente: Zašto je plant-based pristup najpraktičniji na GLP-1 terapiji
Važnost proteina u pedesetim: Način da usporite gubitak mišića i održite kosti jakim
Kremasti čija puding sa kikiriki puterom: Kako da za 10 minuta napravite zdrav i bogat doručak
Ovaj jednostavan doručak može da smanji želju za grickalicama i ubrza probavu: Izbegnite kalorijske zamke
Lidl objavio skok prodaje biljnih proizvoda od čak 694%: Vege revolucija u Evropi
Biljna "kopija" jaja stigla na evropsko tržište: Kajgana neverovatno verna originalu
Najpoznatiji veganski restoran vraća meso na svoj meni: Da li je to korak unazad?
Kakva hrana se služi u bolnicama: Jedna bolnica odlučila da služi zdravlje na tanjiru
Jedan od najboljih restorana Pariza prelazi na biljnu ishranu: Mišelinove zvezde ostaju na testu
Zdrava ishrana bez holesterola: Mungo pasulj je nutritivna bomba sa mnogo primena
Male promene u ishrani čine veliku razliku za planetu: Uči nas Fork Ranger aplikacija
Paradajz uštipci po grčkom receptu: Letnji raj u tiganju stiže nam sa Santorinija
Da li znate koliko kalcijuma ima u 2 kašike čia semenki i zašto su odlične ako izbegavate mlečne proizvode
Da li je svaka prerađena hrana loša: Nauka otkriva šta treba izbegavati, a šta ne
Brza vege pita sa spanaćem iz tiganja: Nema paljenja rerne, a ukus je bez greške
1
2
3
4
5
6
7