Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Tema: plant based
Brzo ukiseljen crveni luk: Preukusan i svestran dodatak obrocima koji se začas napravi
Opasnosti od industrijski prerađene hrane: Ovih 8 vrsta prerađevina su ipak dobar izbor
Vege kajgana iz blendera: Amerikanci se dovijaju zbog visoke cene jaja i ptičjeg gripa
Sa farme pravo na tanjire: Kako izgleda „slow living“ veganski hotel u srcu Toskane
Doktorka Mašić je vegan već 8 godina, a nama je objasnila zašto svaki dan treba da jedemo TOFU
Hrskavi mediteranski tart sa brokolijem: U slast će ga smazati i hejteri brokolija
Kako napraviti brze dezerte za samo jednu osobu: Više uživanja, manje griže savesti
Upoznajte sjajni bok čoj, kinesko povrće puno benefita: Svestrano je i lako se priprema
Domaće tortilje na 3 načina: Kako ih napraviti da budu hranljive i pune proteina?
Smanjićemo rizik od smrti za čak 17% samo jednom promenom: Otkriva studija o puteru
Od Indije do Mediterana: Zašto su biljne namirnice stub ishrane kroz istoriju
Postanite čarobnjak sa cveklom: 3 ideje pomoću kojih će ona zablistati na tanjiru
Recept za posni vege bolonjeze: Probajte i nikada više nećete spremati verziju sa mesom
Kremasta „čauder“ čorba od kukuruza sa dimljenim šmekom: Američki kulinarski klasik
Saznajte uobičajene zablude o probioticima + neobičan recept za fermentisano povrće
Proizvode sir od semenki dinje: Sve neverovatnije inovacije u proizvodnji hrane
Luis Hamilton izjednačava rekord Šumahera, ali i menja svet kroz veganstvo i aktivizam
Šta je NiMe: Novi vid ishrane koji dramatično smanjuje rizike od hroničnih bolesti
Izbegnimo bacanje hrane: Kako napraviti hrskave palačinke od povrća uz neodoljvi sos
Šta je zdravije – kinoa ili pirinač i sjajan način za pripremu kinoe koji uvek uspeva
Povratak tradicionalnoj ishrani: Zašto Afrika već živi biljnu budućnost?
4
5
6
7
8
9
10