Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Tema: plant based
Od Indije do Mediterana: Zašto su biljne namirnice stub ishrane kroz istoriju
Postanite čarobnjak sa cveklom: 3 ideje pomoću kojih će ona zablistati na tanjiru
Recept za posni vege bolonjeze: Probajte i nikada više nećete spremati verziju sa mesom
Kremasta „čauder“ čorba od kukuruza sa dimljenim šmekom: Američki kulinarski klasik
Saznajte uobičajene zablude o probioticima + neobičan recept za fermentisano povrće
Proizvode sir od semenki dinje: Sve neverovatnije inovacije u proizvodnji hrane
Luis Hamilton izjednačava rekord Šumahera, ali i menja svet kroz veganstvo i aktivizam
Šta je NiMe: Novi vid ishrane koji dramatično smanjuje rizike od hroničnih bolesti
Izbegnimo bacanje hrane: Kako napraviti hrskave palačinke od povrća uz neodoljvi sos
Šta je zdravije – kinoa ili pirinač i sjajan način za pripremu kinoe koji uvek uspeva
Povratak tradicionalnoj ishrani: Zašto Afrika već živi biljnu budućnost?
Ovo sigurno niste znali, a trebalo bi: Zaista fascinantne činjenice o svinjama
Zapečena „pastirska pita“: Predlog za posan ručak direktno iz kuhinje Džejmija Olivera
Šta je tapioka skrob, kako se sve koristi i zašto je dobra ideja imati ga u kuhinji?
Zablude ili preterivanja: Da li stvarno treba izbegavati korišćenje ulja od semenki?
Plant-based ishrana na Olimpijadi: Sportisti traže hrabriji korak ka održivosti na Igrama 2028.
Rušimo zablude: Neverovatan vege sendvič od koga i mesojedima krene voda na usta
Manje šećera, manje masti, a više benefita: Koji izbor mleka je najbolji za vas?
Na ova 3 načina možemo povećati broj stem ćelija koje popravljaju naše krvne sudove
Obrok za stabilan nivo šećera: Ova kinoa salata ima tajno oružje, dobra i za dijabetičare
Ova hrana može biti okidač depresije: Predlozi za užinu koji garantuju dobro raspoloženje
3
4
5
6
7
8
9