Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Recepti
Saveti
Top namirnice
Saveti
Zasićene masti skrivena opasnost: Kako da smanjimo unos, a ne žrtvujemo ukus hrane
Otkrivamo šta jedu vegani: Kako izgleda jedan dnevni meni na biljnoj ishrani
Za zdraviju porodicu: 3 načina da navedete i najokorelije „mesoljupce“ da jedu više povrća
Kupili ste dinju koja nije slatka: Postoji brzo i ukusno rešenje ovog problema
Za sve ljubitelje kukuruza: Nauka kaže da višestruko koristi našem organizmu
Utrošite sve ostatke povrća iz frižidera: Influenserka podelila recept za vege burger
Supermoćna protiv raka dojke: Kako da što češće uvrstimo soju u svoju ishranu
3 tajne za uživanje u ovsenoj kaši: Doručak koji ćete želeti da jedete svakoga dana
Otkrijte koncept "buda činije": Uvek drugačiji, raznovrsan i izbalansiran obrok u jednom tanjiru
Šta jedu eksperti: Čuveni doktor gastroenterolog otkriva šta sprema za porodičnu večeru
Neverovatno brza jela, a prste da poližeš: Pripremite obrok od povrća u jednom plehu
Genijalni zdravi sosevi – 7 recepata koji će dodati novu dimenziju vašim jelima
Dosadile su vam obične salate? „Badem slaninica“ će podići vašu salatu na viši nivo
Za dan prepun energije: Iskoristite sve moći biljaka uz ideje za plant based doručak
Nema izgovora: Vodič za plant based ishranu koji bi i deca razumela
Ne kupujte krem sir – napravite za 2 minuta zdraviju i preukusnu vegansku i posnu verziju
Ako ne znate ova 2 trika za pripremu brokolija uništićete njegova antikancerogena svojstva
Zamena za parmezan – napravite mnogo zdraviju vegansku i posnu verziju omiljenog dodatka jelima
Napravite na brz i lak način posno „mleveno meso“
Sami lako napravite posni feta sir
Kako da sami napravite biljnu pavlaku za kuvanje