• 0

Imlek Oaza – ozbiljno dobar biljni napitak koji te savršeno prati tokom celog dana

J. S.

Jednostavno se uklapaju u dnevnu rutinu – bilo kao dodatak kafi, zdravim obrocima, kašama, smutijima, za pripremu jela ili kao osvežavajući napitak

  • 0
Imlek proizvod Fotograf: Dragana Đorović

Kompanija Imlek lansirala je svoj najnoviji brend Imlek OAZU. Iako se kao sinonim često može čuti naziv biljno mleko, činjenica je da je Imlek Oaza napitak 100 odsto biljnog porekla od badema i ovsa, te je

samim tim izuzetno pogodan za konzumiranje tokom perioda posta, istovremeno je dobar i za vegetarijance i vegane, kao i za sve koji su na dijeti ili posebnom režimu ishrane. Proizvedeni od žitarica i orašastih plodova, ovi proizvodi zahvaljujući svom sastavu pružaju osećaj lakoće tokom čitavog dana.

Jednostavno se uklapaju u dnevnu rutinu – bilo kao dodatak kafi, zdravim obrocima, kašama, smutijima, za pripremu jela ili kao osvežavajući napitak. Proizvedeni od ukusnog badema i hranljivog ovsa, ovi napici su idealan izbor za sve koji žele da uvedu raznovrsnost i dobre navike u svoju svakodnevnicu. Sadrže kalcijum i vitamine B2, B12 i D2, posni su i prirodno ne sadrže laktozu, što znači da ovaj napitak predstavlja idealan izbor za sve čija je ishrana raznovrsna.

Imlek proizvod Fotograf: Dragana Đorović

Napunite svoju činiju dobrom energijom uz osvežavajuću kašu koja će vas oduševiti svojom jednostavnošću i punim ukusom! Ona je idealan izbor za sve koji žele da započnu dan ukusnim obrokom, punim hranljivih sastojaka koji će vas osvežiti i nahraniti. Priprema je veoma jednostavna, a rezultat je obrok koji će vam pružiti energiju i zadovoljstvo svakog jutra. Bilo da postite ili ne, ovaj obrok će vam obezbediti sve potrebne nutrijente i držati vas sitim.

Za pripremu ovog ukusnog a pre svega zdravog obroka, potrebni su vam sledeći sastojci:

• Imlek Oaza ovas ili badem

• 4 kašike ovsenih pahuljica

• 1 puna kašika chia semenki

• Voće po želji (jagode, borovnice)

• Med

Imlek Oaza kaša Foto: Promo

U činiju sipajte 4 kašike ovsenih pahuljica i jednu punu kašiku chia semenki. Prelijte Imlek Oaza biljnim napitkom; možete se odlučiti za bilo koji od dva ukusa po želji. Dodajte naseckano voće po želji. Jagode i borovnice su odličan izbor, ali slobodno eksperimentišite sa svojim omiljenim voćem. Na kraju, po ukusu dodajte malo meda za slatkoću. Dobro promešajte sve sastojke kako bi se ukusi sjedinili. Pokrijte činiju i stavite je u frižider preko noći (ili makar nekoliko sati) kako bi se svi sastojci sjedinili i dobili kremastu teksturu. Uživajte u ovom osvežavajućem i hranljivom doručku koji će vam dati energiju za ceo dan!

Ukoliko vam je potrebna inspiracija za posne slatkiše, odabrali smo i nekoliko ideja koje će vas zasigurno oduševiti.

(Telegraf.rs/Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Plantbased.rs Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari