Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Ljudi i događaji
Gastronomija
Ekologija
Vesti
Zahvaljujući inovaciji iz Švedske, godišnje bi moglo nestati 3.000 tona plastike iz pakovanja hrane
EU izglasala zabranu korišćenja reči poput „burger“ i „kobasica“ za biljne proizvode
Mikrobiom pandi i medveda prilagođava se veštačkom okruženju: Da li u zoološkom vrtu gube deo svoje prirode?
Plantbased medijski sponzor BeGeVege festivala: Radionice veganske hrane, edukativne tribine i još mnogo toga
Zašto krzno više nije simbol luksuza: Modni giganti prelaze na empatiju i poštovanje prema prirodi
Zdravstveni radnici pozivaju na uvođenje mera za smanjenje potrošnje mesa i prerađevina
Neverovatna strategija preživljavanja: Interesantna priča jedne ptice koja koristi oluje za opstanak vrste
Naučnici upozoravaju: Hrana mora biti u centru klimatskih odluka ako želimo spas planete i zdravlja
Pokrenula revoluciju u načinu na koji gledamo životinje: Poslednji naklon za Džejn Gudal
"Mi smo pomfrit - kečap nacija, preterujemo u svemu": Ugledni šef Vanja Puškar na PlantBased panelu
Održan PlantBased experience: Kako biljnom ishranom možemo transformisati gastronomsku scenu Srbije
„Plant Based Experience“ panel diskusija: Kako Srbija prati globalne plant based trendove
Otkriće iz Tanzanije: Da li su gljive bile ključ preživljavanja naših predaka?
Uništavanje Amazona nije samo ekološki problem: Naučnici otkrili direktnu vezu sa bolestima srca i pluća
Šokantni rezultati istraživanja: 41% mališana veruje da je slanina biljnog, a bademi životinjskog porekla
Morske zagonetke: Kako su sipe položile test strpljenja namenjen ljudima
Iza tona ribe kriju se milijarde života: Akvakultura nadmašila kopneni uzgoj po broju žrtava
Nova era biljnih alternativa: Zdrava zamena za mleveno meso od samo tri sastojka
Neverovatna francuskinja podigla 300 kila: Najjača žena Evrope je – vegan!
Da li je ovo budućnost luksuza? Mercedes-Benz uvodi prvo sertifikovano vegansko vozilo na svetu
Tramp najavio ‘prirodniju’ Koka-Kolu: Da li bi prelazak na šećer iz trske zaista nešto promenio?
1
2
3
4
5
6
7