Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Ljudi i događaji
Gastronomija
Ekologija
Ekologija
Luksuz bez okrutnosti postaje nova norma u auto-industriji: Renault izbacuje prirodnu kožu iz upotrebe
Klimatske promene šire opasne krpelje koji izazivaju alergiju na meso:Nova realnost koja nas sve može zadesiti
Životinje nisu bezosećajna bića: Nova deklaracija potvrđuje svest čak i kod insekata i riba
Hrana ima sve manje nutrijenata: Kako klimatske promene utiču na ono što jedemo?
Da li ćemo ostati bez avokada? Drevna pećina krije ključ za spas omiljene biljne namirnice
Milion hobotnica godišnje zatvorenih u rezervoarima:Da li je prva farma hobotnica granica naše bezosećajnosti?
Suncokretov protein postaje nova zvezda održive ishrane: Ostatak iz proizvodnje ulja sada postaje superhrana
Da li ste se ikada zapitali kako nastaje svila? Okrutnost može biti zamenjena nežnijim biljnim alternativama
Reaguju li biljke na zujanje pčela? Istraživanja pokazuju da cveće tada proizvodi više nektara
Milijarde dolara izgrađene na uništavanju prirode: Cena koju planeta plaća za luksuz nekolicine
Divlji svet nestaje pred našim očima: Koliko još vremena imamo da sprečimo ekološki kolaps?
Najveće evropsko istraživanje o regenerativnim sistemima poljoprivrede: Održiva i otpornja budućnost hrane
Kakao zamenjuju krave, šume nestaju: Zastrašujući efekat klimatske krize na naš omiljeni slatkiš
Korali blede, ribe nestaju: Nova istraživanja otkrivaju kako naša ishrana utiče na život u okeanima
Sjajne inovacije protiv bacanja hrane: Ostaci kelja u kozmetici i suplementima
Može li se osvešćenom ishranom pomoći planeti? Lidl kaže da
Rast cena omiljenih napitaka zbog klimatskih promena: Da li će jutarnja kafa postati luksuz?
Novi korak ka prehrambenoj sigurnosti: Emirati razvili pšenicu sa rekordnim nivoom proteina
Naša moć, naša planeta: Dan planete Zemlje nas podseća da je promena u našim rukama
Kraj sintetičke sportske odeće: Under Armour predstavio kompostabilnu kolekciju od biljnih materijala
Zemlje koje su obožavale meso sada prave prostor za biljne alternative: Nova slika Latinske Amerike
1
2