Vesti
Zdravlje
Stavovi
Kuhinja
Zablude
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Tema: posni recepti
Kremasti veganski „rastegljivi sir“ od bundeve: Brz recept za posne tople sendviče i pice
Recept za posnu picu bez ulja: Omiljena hrana hrskava i sočna, a neverovatno lagana i zdrava
Kako da napravite kremasti rižoto sa pečurkama: Trikovi za savršenu teksturu i bogat ukus
Zapečena kremasta kinoa sa sočivom i spanaćem: Zdrav i ukusan posan proteinski ručak
Biljni proteinski namaz od cvekle i tofua: Posni “krem sir” pun boje, zdravlja i ukusa
Meke palačinke od bundeve: Posan i zdrav recept za doručak ili dezert
Kako napraviti savršen potaž: Ovaj trik pretvara dosadne čorbice u praznik za nepca
Kako napraviti brzo ukiseljen crveni kupus u tegli: Pet koraka do boje, ukusa i hrskavosti
Mirisni veganski kolač/hleb od batata: Mekan, sočan i savršen za jesen
Brzi recept za zdravo pecivo iz tiganja: Domaće mini „fokače“ sa tikvicama
Pečena cvekla sa đumbirom i kikirikijem: Trik čuvenog kuvara za raskoš ukusa u svakom zalogaju
Domaće proteinske tortilje: Brzo, prilagodljivo, ukusno i - posno
Zdrava i neodoljiva dimljena posna pašteta: Nećete verovati kako se lako pravi
Recept za "fasolakiju": Neodoljivo jelo od boranije iz magične grčke kuhinje
Recept za pečenu ovsenu kašu sa bundevom: Miriše na kolač, a pomaže imunitet
Kako da uštedite novac i iskoristite stari hleb: Brzi recepti za svaki dan
„Bečka“ od leblebija: Brzi recept za biljne šnicle koji svima uspeva
Pripremite brzi ajvar bez višesatnog kuvanja: Bogat ukus koji čuva vitamine
Spektakularna pasta u roze kremastom sosu sa cveklom: Recept koji će vas osvojiti
Od ovog brašna Italijani su napravili jela koja ceo svet obožava, a sada polako osvaja i Srbiju
Krastavac nije dosadno povrće: Udružen sa sosom od kikiriki putera će vas oduševiti
1
2
3
4
5
6
7